Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΡΑΣΕΩΝ

EYXΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
Η Διευθύντρια ,ο Σύλλογος Διδασκόντων και οιμαθητές-τριες του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημοσίως τον Δοιηκητή της 115 Π.Μ της Π.Α. ,Σμήναρχο κ. Ευάγγελο Τζήκα ,ο οποίος φρόντισε όλη τη διαδικασία φιλοξενίας των μαθητών του σχολείου μας σε μια πραγματική όαση, στη θερινή λέσχη του Αγίου Ονουφρίου.Πέρα από την έγκριση του αιτήματος φρόντισε να είναι παρόν και να υποδεχτεί τους μαθητές μας, όρισε έξτρα προσωπικό ασφαλείας, τοποθέτησε Ναυαγοσώστη που παρέμεινε όλη την ώρα στο χώρο της πισίνας, κράτησε ανοιχτό το κυλικείο που εξυπηρέτησε μικρούς και μεγάλους με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης , ασθενοφόρο και γιατρός, στο χώρο μας.
Τέτοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ τιμούν τη θέση που υπηρετούν και πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.Τα χαμόγελα των μικρών μας μαθητών ας φωτίσουν την προσωπική –οικογενειακή και επαγγελματική ζωή ,τόσο του ίδιου όσο και των συνεργατών του.
Γιορτάζοντας την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού οι μαθητές μας βίωσαν δυνατά συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης αφού αθλήθηκαν σε όμορφες –καθαρές εγκαταστάσεις, επικοινώνησαν σε μικρές παρεούλες απολαμβάνοντας το κολατσιό τους ή τα εδέσματα από το κυλικείο της λέσχης, ανέπνευσαν καθαρό θαλασσινό αέρα , έπαιξαν στην παραλία με τα βότσαλα, ασχολήθηκαν με κατασκευές και βρήκαν χώρο για ξέγνοιαστο παιχνίδι.
Συγχρόνως οι μαθητές-τριες της Ε΄ τάξης μαζί με τους δασκάλους τους και δυο καταπληκτικές κυρίες από το ΚΠΕ Βάμου(που τις ευχαριστούμε από καρδιάς) ,αφού παρακολούθησαν σχετική ενημέρωση , στα πλαίσια της εβδομάδας ευαισθητοποίησης για την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος προχώρησαν σε συμβολικό καθαρισμό της παραλίας του Αγίου Ονουφρίου.
Το γενικό συμπέρασμα από την σημερινή ξεχωριστή ημέρα΄΄Όπου η ΑΓΑΠΗ μοιράζεται γίνεται μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη ΄΄και μας κάνει πιο αισιόδοξους ,ελπίζοντας για ένα καλύτερο ΄΄ΑΥΡΙΟ΄΄ για μας και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...