Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ...ΠΑΡΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΣ
Η Μονάδα Εφηβικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κ. Αθηνά Ντούλια, τη Δ.νση Α/βαθμιας Εκπ/σης Χανίων, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού-11ου Νηπιαγωγείου και του 27ου Νηπιαγωγείου Χανίων και τους Συλλόγους Διδασκόντων του 11ου Δημοτικού Σχολείου -11ου Νηπιαγωγείου και του 27ου Νηπιαγωγείου Χανίων διοργανώνουν σειρά εκπαιδευτικών συναντήσεων βιωματικού χαρακτήρα.
Στόχος η ενημέρωση και υποστήριξη των Γονέων σε θέματα Συμπεριφοράς και υγείας παιδιών και εφήβων. Εισηγητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία στον τομέα τους. Συνολικά έξι (6) συναντήσεις μια φορά το μήνα.
Πρώτη συνάντηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και ώρα 6 μ.μ. με θέμα: " Ηλεκτρονικά παιχνίδια: Ψηφιακή ηρωίνη". Ομιλητής θα είναι ο κ. Μανούσακας Μανούσος, Καθηγητής Πληροφορικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...