Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Ευχαριστήρια Επιστολή για το Σχολείο μας


 Τιμή.. Χαρά.. Ικανοποίηση για τη σχολική μας Κοινότητα η παρακάτω επιστολή


Αγαπητή κυρία Κληματσάκη,

 Αγαπητή Μαρία,


Ευχαριστώ θερμά, για την εξαιρετική φιλοξενία στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, που θα μας μείνει αξέχαστη!


Ο ενθουσιασμός, η χαρά, η φαντασία, η  δημιουργικότητα και η συνεργασία δασκάλων και μαθητών, δημιούργησαν μια υπέροχη γιορτή, που τα είχε όλα: χορό, τραγούδι, αυθορμητισμό,  ομαδικότητα, αγάπη για τη γνώση και την ιστορία του τόπου.


Οι «Αόρατοι Ήρωες», εκπαιδευτική δράση για να γνωρίσουν οι μαθήτριες και οι μαθητές την άγνωστη ιστορία του τόπου μας,  τους έδωσε την δυνατότητα, μέσα από την εμπνευσμένη καθοδήγηση της θεατρολόγου και των δασκάλων τους, για ένα δημιουργικό και πρωτότυπο ταξίδι γνώσης. 

Τα συγχαρητήριά μου, στους μαθητές της Δ2΄ Τάξης, για τη δημιουργία της ταινίας μικρού μήκους «Αόρατοι Ήρωες», και μάλιστα σε καιρό καραντίνας.


Θερμά συγχαρητήρια, επίσης, στους μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης, που μας τραγούδησαν και μας συγκίνησαν, και σε όλους τους μαθητές, που πήραν μέρος στην εκδήλωση, μαζί με τις ευχαριστίες μου προς τα μικρότερα παιδιά, που μας καλωσόρισαν με ενθουσιασμό και αγάπη


Και ένα μπράβο στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, για τις εκπαιδευτικές δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης, που έχουν αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις, με την ευχή, για ένα βραβείο ακόμα, για τους «Αόρατους Ήρωες»!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, για το κέρασμα και για το όμορφο δώρο από την Εικαστικό σας, ενθύμια μιας ξεχωριστής επίσκεψης, και για τη μάσκα της Μαντώς Μαυρογένους, που μου πρόσφερες  και θα φορέσω πολλές φορές ακόμα.


Ευχαριστίες, επίσης, στον Αντώνη Συροκάκη, που πρόσφερε το κρητικό μαχαίρι, που μου χαρίσατε.. 


Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο σας.


Με εκτίμηση & φιλία,


Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη


Πρόεδρος Επιτροπής ,,Ελλάδα 2021,,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...