Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Μάθημα εθελοντισμού και Αλληλεγγύης

Όλη η σχολική Κοινότητα ανταποκρίθηκε ,για ακόμη μια φορά,στο κάλεσμα του Κυττάρου Χαλέπας, για συγκέντρωση τροφίμων με αφορμή των γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν, επειδή λόγω οικονομικής κρίσης είναι μεγαλύτερες οι απαιτήσεις και οι ανάγκες. Τα Δευτερακια μας, με την πολύτιμη συμβολή των δασκάλων τους και στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων με την ενότητα του εθελοντισμού που επεξεργάζονται αυτό το διάστημα, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν τα τρόφιμα και να τα παραδώσουν στην κ. Ισμήνη Σταυρίδη, γιαγιά μαθητών της Β τάξης και εκπρόσωπο του Κυττάρου Χαλέπας.
Μια απλή δράση,που πραγματικά χάρηκαν οι μαθητές, γιατί μετέφεραν το μήνυμα του Πάσχα, που δεν είναι άλλο από το μοίρασμα της αγάπης, της αποδοχής και της προσφοράς!! Ευχαριστούμε από καρδιάς,τους γονείς και κηδεμόνες,ππυ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έστειλαν λίγο από το υστέρημα τους , με μεγάλο ψυχικό περίσσευμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...