Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Το τελευταίο περιβαλλοντικό μάθημα για τα πρωτάκια μας.

Στα πλαισια των εργαστηρίων δεξιοτήτων ,στην ενότητα " Περιβάλλον και Ανθρωπος" οι δασκάλες της Α τάξης έδωσαν ένα ξεχωριστό μάθημα στους μαθητές τους, αλλά και στους μαθητές- τριες των άλλων τάξεων.Περίπου 1000 μεταξοσκωληκες υιοθετήθηκαν από μαθητές και μάλιστα πηραν και πληροφορίες οδηγίες επιβίωσης. Επίσης ένα ξεχωριστό μάθημα ήταν η χελώνα μαθητή,που την βρήκε,την έσωσε και έγινε ο πιο πιστός του φίλος.Μεχρι και φωλιτσες κατασκεύασαν τα παιδιά, τις τοποθέτησαν στα δέντρα του σχολείου, για να αφήσουν τα αυγά τους τα πουλιά🐦 της περιοχής.Ακομη και γυαλες με ψαράκια φιλοξένησαν στην τάξη και μίλησαν για τον τρόπο ζωής των ψαριών στο νερό.
ς. Τελικά το πόσο το χάρηκαν τα παιδιά δεν λέγεται!!! Το βιωματικό μάθημα είναι μια σχέση " παιρνω και δίνω "" μαθαίνω μέσα από την παρατήρηση" και οι γνώσεις που αποκτιούνται μένουν για μια ζωή!! Μπράβο κυρία Κατερίνα και κυρία Αθηνά. Άξιες, αποδοτικές και αξιόλογες δασκάλες των παιδιών μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...