Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 



Σήμερα 12 Σεπτεμβρίου στις 8:15 το πρωί τελέσθηκε ο Αγιασμός του σχολείου μας!
Όλοι παρόντες εκπ/κοί, βοηθητικό προσωπικό, γονείς και φυσικά οι πρωταγωνιστές, οι μικροί και οι μεγάλοι μαθητές μας! Η χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων αφού η φετινή μας χρονιά ξεκινάει με νέα δεδομένα, εκπαιδευτικές καινοτομίες και μακριά από τα προβλήματα και τους περιορισμούς που μας επέβαλε η πανδημία. Θα συνυπάρχουμε, θα αλληλοεπιδρούμε, θα παίζουμε όλοι μαζί με την ευχή να μην αλλάξει κάτι και να ανατραπεί η κανονικότητα της εκπ/κής διαδικασίας και του σχολείου μας. 
Οι ευχές του π. Εμμανουήλ Μπιτζανάκη να μας συνοδεύουν και να μας προστατεύουν από κάθε τι "βλαβερό".  Τα παιδιά μας μεγάλωσαν μια ολόκληρη σχολική χρονιά και υποσχόμαστε να σταθούμε αρωγοί και στυλοβάτες στον προσωπικό τους αγώνα. Να τα διδάξουμε, να τα μορφώσουμε πνευματικά και ηθικά, να τα εκπαιδεύσουμε σε δεξιότητες, να τα βοηθήσουμε να εξελιχθούν, να σκύψουμε να τα αγκαλιάσουμε αλλά και να τα ακούσουμε, να νιώσουμε τον παλμό τους και να εναρμονιστούμε εμείς σε αυτόν.
           Από αύριο θα ηχήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς!
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...