Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Καλλιτεχνικό Χωριό «Βερέκυνθος»

 Μια όμορφη εμπειρία έζησαν οι μαθητές της 💖💙💗Δ΄ τάξης 💗💚💖του  σχολείου μας, καθώς πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο «Καλλιτεχνικό Χωριό Βερέκυνθος» που βρίσκεται στον κόμβο της Σούδας, στην ανατολική είσοδο της πόλης των Χανίων.  Πρόκειται για έναν χώρο όπου λειτουργούν παραδοσιακά εργαστήρια με χειροποίητες κατασκευές κεραμικής, γλυπτικής, αργυροχρυσοχοΐας, υαλουργίας, δερμάτινων ειδών, αγιογραφίας, ζωγραφικής, διακοσμητικών εφαρμογών, κατασκευής έγχορδων μουσικών οργάνων, υφαντικής και έργων τέχνης από ύφασμα, ξύλινων παιχνιδιών και αντικειμένων.

Οι μαθητές μας συμμετείχαν στο εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης ραπτικής ✌😀και είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν τα δικά τους 🙉λούτρινα ζωάκια🐠🐢🐭🐯🐹🐰, χρησιμοποιώντας βελόνι και κλωστή και ακολουθώντας βήμα-βήμα τις υποδείξεις της υπεύθυνης κ. Σοφίας Βασιλειάδου.  Ξεδιπλώνοντας τη φαντασία τους και την αστείρευτη δημιουργικότητά τους, κατασκεύασαν με υπομονή και αγάπη υπέροχα λούτρινα ζωάκια 👏🐌👏τα οποία επιδεικνύουν με καμάρι στις φωτογραφίες!  

                                     Απολαύστε τα!

           💓💖💗💙💚💛💜💝💓💖💗💙💚💛💝
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...