Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 Σήμερα στο Δημοτικό Σχολείο του Ναυστάθμου ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ LITTLE BIG ENTREPRENEURS, πρόγραμμα που διοργανώνει η ΔΙΠΕ Χανίων. 

Το σχολείο μας εκπροσώπησαν τα τμήματα 💖Ε3, ΣΤ2 και 10 παιδιά από το Δ1💝, όπου αυτοί ήταν οι μαθητές που εμπνεύστηκαν, σκέφτηκαν και καλλιτέχνησαν τις υπέροχες δημιουργίες τους. Εμψυχωτές του προγράμματος, ξεκινώντας από την πρώτη φάση ήταν η κ. Γκολέμη Κων/να, δασκάλα του Ε3 η κ. Μποβιάτσου Λαμπρινή η εικαστικός μας και τέλος η κ. Αγγελική Γεωργαντά, όπου ανέλαβε εξ΄ολοκλήρου ένα από βιωματικά εργαστήρια βασισμένο στο θέμα του προγράμματος ¨Το παιχνίδι σύμβολο φιλίας μεταξύ των πολιτισμών". Η Αγγελική μας ετοίμαζε τα παιδιά στο πνεύμα της συμφιλίωσης φτιάχνοντας, στιχάκια, σλόγκαν, σχέδια και ζωγραφιές που απεικόνιζαν την συνύπαρξη μέσω του παιχνιδιού. Όλα αυτά συνθέτουν ένα κόμικ όπου οι ήρωες μοιράζονται το παιχνίδι, σύμβολο της φιλίας!!!

 Παραθέτουμε υλικό σχετικό από τη σημερινή επίσκεψη. 




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...