Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ..ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!


Καλησπέρα! Για να σας ανοίξει το βίντεο πατάτε πάνω στο συνημμένο και μετά το μπλε κουμπάκι που λέει "Open".

Aγαπημένα μας παιδιά,
είπαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας πούμε πόσο, μα πόσο πολύ, μας λείπετε !!Αυτή η κορώνα που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μας κατάφερε να μας χωρίσει για λίγο και να γεμίσει αγωνία την ψυχή μας!!
Όμως από την άλλη ,δεν έχετε μαθήματα… οι υπναράδες κοιμάστε περισσότερο.. παίζετε αρκετή ώρα στην αυλή ή στο μπαλκόνι  σας και απολαμβάνετε την ζεστασιά και την επαφή  της οικογένειάς σας!!
Το μήνυμά μας ΄΄ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ΄΄ σας το στέλνουμε με ένα όμορφο  βιντεάκι από χαμογελαστά προσωπάκια ,που ετοίμασε η κ. Σοφία, η θεατρολόγος μας ,που  το τραγούδι έγραψε η κ. Γιώτα, του ολοήμερου και το τραγούδησε καταπληκτικά ο σύζυγός της ,κ. Γιάννης Τσαραμανίδης.
Μπορεί να μην βλεπόμαστε, αλλά σας έχουμε συνεχώς στο μυαλό και στην καρδιά, συγκινούμαστε κοιτάζοντας τις φωτογραφίες σας και για αρχή είπαμε να προσπαθήσουμε να βρεθούμε διαδικτυακά και να ανταλλάξουμε τα νέα μας.
Σας υποσχόμαστε ότι ένα ΄΄ΦΩΤΕΙΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΘΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ,ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ..ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ,ΣΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ΄΄.
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ , ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ
                            Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ

              ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΣ
                 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
 
https://drive.google.com/file/d/1V8lEk1s4yzicAbLx3aNRgpb89qgz-fnr/view

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...