Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

NEA ENHMEΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ





 Πραγματικά σήμερα χαρήκαμε τα παιδιά σας ,για την υπομονή και την ευσυνειδησία που διαχειρίστηκαν την πρωτόγονη αυτή κατάσταση.Υπάκουα στη χρήση της μάσκας και στις εντολές μας , φρόντισαν να κάνουν τα δύσκολα εύκολα!!!Με ηρεμία παρακολούθησαν την τελετή του Αγιασμού και αποχώρησαν.Στη συνέχεια έγινε Σύλλογος Διδασκόντων και συζητήθηκαν θέματα που μας απασχολούν:

Οι αποφάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων αφορούν τα παρακάτω:

1. Οι μαθητές -τριες θα προσέρχονται από τις 8.00π.μ έως 8.15π.μ και θα μπαίνουν στις τάξεις όπου θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί τους.

2.Από αύριο μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού όπου θα κάνει ενημερώσεις και θερμομέτρηση στους μαθητές, κατά την είσοδο στο σχολείο.

3.Οι έγγραφες ενημερώσεις(σημειώματα)απαγορεύονται προσωρινά ,με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, και καλό θα είναι να βλέπετε συχνά τα mail σας και το blog του σχολείου.

4.Επειδή καταγράφηκε συνωστισμός και  κυκλοφοριακή συμφόρηση κατά το σχόλασμα ,οι μαθητές -τριες θα αποχωρούν ως εξής:

Ακριβώς στις 13.15 οι μαθητές της Α' και Β'τάξης ,ενώ θα βρίσκονται πέντε λεπτά πριν στην καγκελόπορτα, με τους εκπαιδευτικούς τους.

Στις 13.20 οι μαθητές-τριες  της Γ', Δ' τάξης 

Στις 13.25 οι μαθητές -τριες της Ε' ,Στ ' τάξης.

Τα ολοήμερα τμήματα δεν λειτουργούν προσωρινά, έως ότου τοποθετηθεί προσωπικό.

Παρακαλούμε πολύ να είστε όλοι συνεπείς στο ωράριο λειτουργίας του σχολείου και αν υπάρξει δικαιολογημένη καθυστέρηση να μας ειδοποιείτε  τηλεφωνικά.Η κίτρινη εξωτερική καγκελόπορτα θα παραμένει κλειστή καθ'όλη τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου και για ότι μας χρειαστείτε θα πρέπει να  καλείτε στο 2821040565 ή 2821027858

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...