Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Ενημέρωση για μαθηματικό Διαγωνισμό "Πυθαγόρας"



Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ήταν αρκετά μεγάλη η συμμετοχή των μαθητών μας στο μαθηματικό διαγωνισμό "Πυθαγόρας".Η σημερινή ανακοίνωση που μου ήρθε από την ΕΜΕ αναφέρει ότι ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 3 Απριλίου διαδικτυακά, από το σπίτι σας. Αν κάποιοι μαθητές-τριες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα παρακαλώ πολύ να μας ενημερώσετε, για να προχωρήσουμε σε διαγραφές. Σύντομα θα σας στείλουμε τον προσωπικο αριθμό προσβασης στην πλατφόρμα, για να προχωρήσετε σε ασκήσεις εξοικείωσης μαζί με τα παιδιά. 

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι εγκρίθηκε η αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Μαθηματικών ικανοτήτων «Πυθαγόρας» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για το σχολικό έτος 2020-2021. Ο  διαγωνισμός θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου 03 Απριλίου 2021 εξ αποστάσεως ηλεκτρονικά. Η ακριβής ώρα πραγματοποίησης του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί μεταγενέστερα, διότι ενδέχεται για λόγους σταθερότητας και ασφάλειας του συστήματος μετάδοσης των θεμάτων να χρειαστεί η εξέταση να γίνει σε διαφορετικές ώρες ανά ομάδα τάξεων. 

Σας αποστέλλουμε την αφίσα του διαγωνισμού ΠΥΘΑΓΟΡΑ 2021. Τα εξεταστικά κέντρα του διαγωνισμού θα αναρτηθούν στη σελίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας το προσεχές διάστημα. Επίσης το προσεχές διάστημα θα δοθεί η δυνατότητα  να μπορούν οι μαθητές/τριες να πραγματοποιούν δοκιμές εξοικείωσης στο διαγωνισμό με θέματα εξάσκησης. 

 

Με εκτίμηση 

Η επιτροπή του διαγωνισμού 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...