Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς το πρόγραμμα του σχολείου τις ημέρες του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης  Οκτωβρίου έχει ως εξής:

                                  ΠΕΜΠΤΗ 27/10

Το πρωί ερχόμαστε κανονικά στο σχολείο μας, χωρίς τσάντες, χωρίς πρωϊνό και με τα καλά μας ρούχα. Η προσέλευση στον χώρο του σχολείου θα γίνεται από τις 07:45 έως 08:15. Θα γίνει η πρωϊνή προσευχή και κατόπιν οι μαθητές και οι μαθήτριες μαζί με τους δασκάλους τους και τους εκπ/κούς ειδικοτήτων θα προσέλθουν στα τμήματά τους όπου και θα εορταστεί η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου με ποικίλες δράσεις. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα λάβουν τέλος στις 10:00. Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει. Στη συνέχεια θα παραστεί αντιπροσωπεία μαθητών στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου, προς τιμή των ηρώων μας στο Πειραματικό Γυμνάσιο Χανίων.

Το                                          ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/10

Εόρτιος ημέρα της Εθνικής Επετείου και τα σχολεία είναι κλειστά! Η παρέλαση της πόλης μας θα ξεκινήσει στις 12:00. Το σχολείο μας θα εκπροσωπηθεί με τους μαθητές-τριες του ΣΤ1 που απαρτίζουν τη σημαία και τους παραστάτες της και του ΣΤ2 , υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Γυμναστή μας κ. Ηλία Καϋμενάκη.

 💝ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!💝                                             

                    ΤΟ  ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ & Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

                              

                                                                 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...