Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ







💻Το εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου μας ανανεώθηκε!💻
Εξοπλίστηκε με τους κατάλληλους πάγκους, έγινε η σωστή και ασφαλής δικτύωση και πρόσφατα αποκτήσαμε και ταχύτατο internet!👍 Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Βλαζάκη, πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής για την τήρηση της υπόσχεσής του, να αναμορφώσει τον χώρο, τον κ. Μαρινάκη για τη συνεργασία του και τον κ. Ξηρουχάκη, εξωτερικό συνεργάτη, ο οποίος εργάστηκε επιμελώς για την έγκαιρη και ασφαλή ηλεκτρική και ηλεκτρονική εγκατάσταση.
 💓Και ιδού το αποτέλεσμα, η κ. Ρένα με τα παιδιά της χαίρεται και απολαμβάνει το μάθημά της!! 💓

 

1 σχόλιο:

  1. Με μεγάλο κόπο και πολύ προσωπικό χρόνο, μέσα στις καλοκαιρινές μου διακοπές ολοκληρώθηκε το εργαστήριο πληροφορικής και χαίρομαι που θα το χαρούν τα παιδιά. Ευχαριστώ με τη σειρά μου όλους τους προαναφερόμενους και ζητώ συγνώμη που ήμουν ιδιαίτερα πειστική μαζί τους προκειμένου να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της νέας χρονιάς. Όμως προς αποφυγή παρεξηγήσεων ας μου επιτρέψτε να αναφέρω και τους παρακάτω σημαντικούς ανθρώπους για την υλοποίηση του έργου:
    Τον κ. Κώστα Βερονίκη ,υπεύθυνο του ΠΛΗΝΕΤ Χανίων,για την επαγγελματική μελέτη σχεδιασμού σύγχρονου εργαστηρίου που μας κατέθεσε, μετά από αίτησή μου και η οποία προωθήθηκε άμεσα με δικές μου ενέργειες στην τεχνική υπηρεσία και στην σχολική Επιτροπή του Δήμου Χανίων, προκειμένου να υλοποιηθεί. Τον κ.Ανδρέα Μαρκαντωνάκη, καθηγητή πληροφορικής, για την παροχή της τεχνογνωσίας, κάθε φορά που τον χρειαστήκαμε Τον επιπλοποιό κ. Μανώλη Χιωτάκη, όπου μαζί σχεδιάσαμε τους πάγκους, εξασφαλίζοντας όσο γίνεται περισσότερες θέσεις και ράφια . Επίσης προσπάθησε να με ικανοποιήσει αναζητώντας το χρώμα που είχα υποδείξει. Τα ξύλα μάλιστα πληρώθηκαν από τα χρήματα που είχε καταθέσει η ΕΜΕ από το διαγωνισμό Πυθαγόρας, επειδή λειτουργήσουμε ως εξεταστικό Κέντρο (εγώ και ο κ. Κανδαρακης αφιερώσαμε αρκετό χρόνο για να το φέρουμε θετικά εις πέρας). Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς κ. Κωνσταντίνα Γκολέμη, κ. Αγγελική Γεωργαντά και κ. Παναγιώτη Σταυρουλάκη, που μέσα στις καλοκαιρινές διακοπές , αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μου και βοήθησαν στο χώρος. Τέλος οφείλουμε πολλές ευχαριστίες στον κ. Χάρη, το καθηγητή Πληροφορικής του Μουσικού Σχολείου Χανίων, που ενίσχυσε πολλάκις τις μεγάλες εθελοντικές προσπάθειες του κ. Μανώλη Μαρινάκη , προκειμένου αποκατασταθεί η βλάβη του Ίντερνετ, όπου μεταφέρεται μέσω οπτικής ίνας, από το όμορο σχολείο προς το δικό μας. Τέλος ευχαριστώ και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που ήταν συνεχώς παρούσα, σε αυτή την προσπάθεια. Για μια ακόμη φορά νικήτρια βγαίνει η ενότητα και η συλλογικότητα, πέρα από την όποια κινητήρα δύναμη!!! και οι προσπάθειες συνεχίζονται για να δημοκρατικό σχολείο.. που σέβεται τις ανάγκες των μαθητών του!!!
    Με απέραντη εκτίμηση
    Μαρία Κληματσακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...