Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

 Την Παρασκευή 25/11, είχαμε την τιμή και τη χαρά να επισκεφθεί το σχολείο μας 🏫 ο Διοικητής του Α΄ 🚒Πυροσβεστικού Σταθμού🚒 της πόλης μας, κ. Μπόμπορης Κων/νος μαζί με τον κ. Λελεδάκη Κυριάκο, πυροσβέστη. Η επίσκεψη αφορούσε την παρουσίαση και εκπαίδευση του διδακτικού και βοηθητικού προσωπικού του σχολείου μας, όσον αφορά στη σωστή χρήση των πυροσβεστήρων και στην παρουσίαση ενός πυροσβεστικού οχήματος με τον εξοπλισμό του🚒🚒🚒!!! Δόθηκαν χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο, την ιδανική απόσταση και  τον σωστό χρόνο χρήσης ενός πυροσβεστήρα. Ο κ. Μπόμπορης ήταν άκρως καθηλωτικός👍👏,  τόσο στο πρώτο κομμάτι της παρουσίασης, όπου ήταν όλοι οι μαθητές μας και οι εκπ/κοί στην αυλή όσο και στο δεύτερο με παρουσία μόνο του προσωπικού. Ανέπτυξε την πολύτιμη κοινωνική προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος στην πολιτεία, η οποία δεν είναι μόνο η κατάσβεση μιας πυρκαγιάς... Η προσοχή των παιδιών μας ήταν αυξημένη😮😯, καθώς όλες οι πληροφορίες κέντρισαν το ενδιαφέρον τους👌. Η κορυφαία στιγμή της ημέρας ήταν όταν αυτά κλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν τη μάνικα και να κάνουν εικονική κατάσβεση. Στήθηκαν όλα στη σειρά και αν μη τι άλλο, οι γειτονικές ελιές πλύθηκαν...παραπλύθηκαν!!! 👏Τους ευχαριστούμε θερμά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας 👏και ευχόμαστε να παραμένουν πάντα υγιείς και ετοιμοπόλεμοι στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο τους💪💪💪👍💓!

Αγαπητοί μας γονείς, απολαύστε τα παιδιά σας και σε ρόλο πυροσβέστη!!!









Οι κορούλες του πυροσβέστη κ. Λελεδάκη που φοιτούν στο σχολείο μας, καμαρώνουν για τον μπαμπά και τη δουλειά του!!!


Ένα όχημα- ενυδρείο, κοσμεί τον Πυροσβεστικό Σταθμό της πόλης μας, όπου όποιος τον επισκεφτεί θα θαυμάσει την έμπνευση👏👏👏😉!!




 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...