Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

4o ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

 

 Η επίσκεψη των μαθητών του 🌹Γ1 και Γ2🌹 του σχολείου μας στο 💞4ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο (πρώην ΚΑΠΝΚ)💞 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14/12/2022. Σε ένα ιστορικό σχολείο με μακρά παράδοση στο χώρο της ειδικής αγωγής εδώ και 5 σχεδόν δεκαετίες. 😀Μας υποδέχθηκαν θερμά ο διευθυντής του σχολείου κ. Χαμηλάκης Δημήτρης, οι μαθητές και το προσωπικό😀. Ακολούθησαν οι δράσεις που είχαν προετοιμάσει για να μας υποδεχτούν. Έψαλαν μαζί χριστουγεννιάτικα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια🎄🎅🎄. Ο κ Δημήτρης ενημέρωσε τα παιδιά για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου και για τους μαθητές του που φοιτούν σε αυτό👦👧👶👸💕💕. Τους έλυσε απορίες και απαντούσε με ευχαρίστηση  στις ερωτήσεις τους!!! Ακολούθησε μια κοινή καλλιτεχνική δράση μεταξύ των παιδιών των δύο σχολείων με την καθοδήγηση όλων των δασκάλων τους.

 Φεύγοντας, μεγάλη συγκίνηση βίωσαν όλα τα παιδιά καθώς συνάντησαν, γνώρισαν, επικοινώνησαν και συνεργάστηκαν όλα μεταξύ τους. 💝💝Αντάλλαξαν κεράσματα, αγκαλιές και ευχές💝💝!

                                                   






κ.Δημήτρη ευχαριστούμε πολύ!!! Να χαίρεσαι τα παιδιά σου!!!
        ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...