Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

                     🎄🎅🎇🎄   ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ 🎄🎅🎇🎄

Αγαπητοί μας γονείς, σας ενημερώνουμε ότι η Χριστουγεννιάτικη γιορτούλα μας θα γίνει την Πέμπτη 22/12/2022 από τις 5μ.μ. έως 9 μ.μ. υπολογίζουμε...αλλά εννοείται έως ότου αντέξουμε! Η γιορτή μας περιλαμβάνει αρκετά εργαστήρια όπως: παρασκευής λιχουδιών (με τη βοήθεια φοιτητών του ΙΕΚ Χανίων), κατασκευής καρτών και στολιδιών, ραπτικής, αφήγηση παραμυθιών, παιχνίδια αθλητικά στην αυλή (Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος!),  Αη Βασίλη, ζωντανή μουσική, προβολή ταινιών, ζωγραφική προσώπου και άφθονα κεράσματα🍟🍡🍧🍨🍩🍪🍮🍰🍷🍸🍹🍬🍭. Επίσης, παίρνοντας αστεράκια από τον Εθελοντικό Οργανισμό🎇 "Κάνε Μια Ευχή"🎇 Ελλάδας, που θα υπάρχουν σε μια γωνιά του φουαγιέ μας, βοηθάτε 💝παιδιά που νοσούν με σοβαρές ασθένειες💝. 

Για τη μέρα αυτή, να γνωρίζετε, έχει γίνει μεταφορά ωραρίου και οι μαθητές-ιές μας δε θα έρθουν το πρωί στο σχολείο😔. Οι αίθουσες θα χρειαστεί να αναδομηθούν και να εξοπλιστούν κατάλληλα για το απόγευμα. 

Όλα τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, του οποίου η προσφορά δεν περιορίζεται μόνο στην ενεργή συμμετοχή του, αλλά και στην προμήθεια όλων των υλικών. 💞Τους ευχαριστούμε πολύ💞  και τους ευχόμαστε να είναι πάντα δραστήριοι και υποστηρικτικοί!!

💟Θα σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας, τους παππούδες και όσους συγγενείς και φίλους επιθυμούν να έρθουν, να γιορτάσουμε μαζί τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! 💟

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...