Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

 


Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα, ότι έφυγε από τη ζωή, η μητέρα της αγαπημένης μας δασκάλας, του Α1 τμήματος, κ. Εύας Αγριμάκη, Βιργινία Γυπάκη - Αγριμάκη. Γνωρίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα, ταλαιπωρήθηκε αρκετά και αυτή η κατάληξη θα  αναπαύσει και το σώμα και την ψυχή της. Η πορεία της στη ζωή της ήταν λαμπρή, συνάδελφος κι εκείνη, όπως και τα τρία εξαίρετα παιδιά της, που υπηρετούν την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Σπουδαγμένη πρώτα στη Γαλλική Σχολή Καλογραιών και μετέπειτα στην Παιδαγωγική Ακαδημία του Ηρακλείου. Υπήρξε πολυτάλαντη, αφού εκτός από τον εκπαιδευτικό της ρόλο και την παιδαγωγική αξία  του έργου της, συνέγραφε διηγήματα και ποιήματα και από την παιδική της ηλικία ακόμα!

 Όλοι εμείς οι συνάδελφοί της, ευχόμαστε στη γλυκιά μας Εύα, να φανεί δυνατή στον χαμό της μητέρας της, να στηρίξει τα παιδιά της και τα αδέλφια της και να κρατήσει στην καρδιά της το φως που εξέπεμπε η λαμπρή φυσιογνωμία της μητέρας της!

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 15:30, στο κοιμητήριο της Αγίας Φωτεινής.

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το Βοηθητικό Προσωπικό του 11ου Δημοτικού, 11ου Νηπιαγωγείου, 27ου Νηπιαγωγείου Χανίων αποφασίζουν ομόφωνα τα εξής:

-Να εκδοθεί το παρόν συλλυπητήριο ψήφισμα

-Να παρασταθεί αντιπροσωπεία στην εξόδιο ακολουθία

-Να δοθεί χρηματικό ποσό σε οικογένειες της πόλης μας που έχουν ανάγκη.

-Να προωθηθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...