Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΕΝΑ "ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

 Τα παιδιά μας και όλοι οι εκπ/κοί του σχολείου μας νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" μέσα από την καρδιά μας, στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας καθώς και σε γονείς που ανταποκρίνονται πάντα άμεσα και μας παρέχουν υποστήριξη σε ότι κι αν τους ζητήσουμε, είτε υλική είναι αυτή, είτε εργατική!!!

Να αναφέρουμε, κατά πρώτον, τα παιχνίδια που παίζουν χωρίς σταματημό και καθημερινά τα παιδιά του Ολοήμερου, αλλά και τις βροχερές μέρες όλα τα παιδιά του σχολείου μας. Εξοπλίστηκε η γωνιά του παιχνιδιού, εκτός από καινούρια και με μεταχειρισμένα παιχνίδια που μας έστειλαν αρκετές οικογένειες.  ΕΔΩ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΞΙΑ! Να θυμόμαστε...Το παιχνίδι είναι συνυφασμένο και αλληλένδετο με το παιδί!










Τους ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΟΣ, που μας παρέδωσαν και εξοπλίστηκαν όλες οι αίθουσες διδασκαλίας, για να κυκλοφορεί και με κλειστά παράθυρα καθαρός αέρας!!!





Τα χαλάκια στη γωνιά του παιχνιδιού, που έχουμε από την αρχή του Χειμώνα, είναι δωράκι από την κ. Εφουέλα, μητέρα του σχολείου μας.



Τον ακούραστο κ. Μίλτο, πατέρα μαθήτριας του σχολείου μας, που δηλώνει πάντα παρών, σε ότι και να του ζητήσουμε!!! 
Επισκεύασε τη μικροφωνική εγκατάσταση του σχολείου μας και συχνά του αναθέτουμε την επισκευή των υπολογιστών...!





💝💝👩Την κ. Μαρία, μητέρα μαθητή του σχολείου μας, όπου εκτός από τα μαθήματα Αγιογραφίας που παρέδωσε στο Δ1, την πολύτιμη προσφορά της στο ράψιμο της μπότας του Αη Βασίλη, πρόσφερε και προσφέρει τις γνώσεις της και τις υπηρεσίες της σε ότι θέμα οικοκυρικής φύσεως της ζητήσαμε!!!






Τον χαμογελαστό και καλοσυνάτο😀🎅🎄🎅🎇 Αη Βασίλη, κ. Δημήτρη Δημητριάδη, πατέρα του σχολείου μας, που κάθε χρόνο δίνει χαρά και ελπίδα στα παιδιά μας, μοιράζοντας λιχουδιές και δώρα!!!



...και φυσικά την Πρόεδρο του Συλλόγου,  την ακούραστη, την πολυτάλαντη,  τη δραστήρια, και πάντα διαθέσιμη 💝💞👩κ. Μαρίνα Σκανδαλάκη!!! 



Ο Θεός να τους ανταμείβει για το καλό που προσφέρουν στο σχολείο μας, στα παιδιά μας, στην κοινωνία και ευχή μας... να συνεχίσουν ακούραστοι το φιλότιμο έργο τους!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...