Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

ΤΡΥΓΟΠΑΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Τρυγοπατήματα....με τα δευτεράκια μας!!
Η ιδέα ενός ξεχωριστού βιωματικού μαθήματος ανήκει σε μητέρα μαθήτριας του σχολείου μας, που πραγματοποιήθηκε με την όμορφη συνεργασία των δασκάλων της Β1 τάξης κ. Ρίτσας Ταταριώτη και κ. Ανεστίας Νησούδη. Ήταν όλα άριστα προετοιμασμένα και επιμελημένα από την κυρία Πετράκη, που την ευχαριστούμε από καρδιάς. Τα κοφίνια με τα σταφύλια έφερε από νωρίς ο κ Πετράκης και ξεκίνησε η διαδικασία...Πλύνανε ποδαράκια και χεράκια και ξεκίνησε το πάτημα..Συγκεντρώθηκε ο μούστος και στη συνέχεια ανασκουμπώθηκαν ,ετοίμασαν τα υλικά και άρχισαν να ζυμώνουν τα μουστοκούλουρα. Μοσχομύρισε το σχολείο ...και από νοστιμιά ...θε'ι'κά!!
Τα παιδιά το απόλαυσαν με όλες τους τις αισθήσεις και οι μεγάλοι ενθουσιάστηκαν βλέποντας τα χαμογελαστά πρόσωπα των μαθητών μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους...Η Βιωματική μάθηση και η συνεργασία ,είχαν και έχουν την τιμητική τους στο σχολείο μας!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΤΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...