Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Με αφορμή το τέλος του Α΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ ((10/12)θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η δική σας ενημέρωση και παραλαβή του ελέγχου προόδου θα γίνει τη Δευτέρα 16/12/19 από 12.00 μ.μ έως 14.00.Όλοι εμείς οι γονείς δε θα πρέπει να ρίχνουμε τη μεγαλύτερη βαρύτητα στη βαθμοθηρία, γιατί δεν είναι αυτό το μέσο που θα βοηθήσει τα παιδιά μας να παλέψουν και να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα της καθημερινότητας .Ειδικά στο δημοτικό, πρέπει να επενδύουμε πολύ στην συμπεριφορά, να μπαίνουν όρια και κανόνες, στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, στον εμπλουτισμό των στάσεων και δεξιοτήτων, στην αυτοπροστασία και τον αυτοέλεγχο, καθώς και στην καλλιέργεια της κοινωνικότητας και της αποδοχής του ''άλλου΄΄. Θα μας δίνατε ιδιαίτερη χαρά αν μας ρωτούσατε κατά πόσο το παιδί σας έκανε νέους φίλους, αν είναι χαρούμενο στο σχολείο, αν υπερασπίζεται τα δικαιώματά του, αν φέρεται ευγενικά........ Κάθε παιδί είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...Ας ενώσουμε τις προσπάθειές μας στο να ανακαλυφθεί το διαμαντάκι που κρύβει μέσα του, ώστε να λάμψει και να φωτίσει μαζί με τη δική του ζωή και τις δικές μας. Η αγάπη η αποδοχή μας , οι ποικίλες δράσεις μας , οι τέχνες και γενικά όλες οι εκφάνσεις του πολιτισμού μας ,είναι τα δεκανίκια του .
Μαθαίνω καλύτερα παίζοντας θεατρικό παιχνίδι...μαθαίνω καλύτερα ζωγραφίζοντας,..μαθαίνω καλύτερα χορεύοντας ή γυμνάζοντας σώμα και πνεύμα..μαθαίνω καλύτερα μέσα από βιωματικές δράσεις...και τότε η μάθηση είναι ουσιαστική και αποτελεσματική!!
                   ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...