Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ

ολείου. Από κοινού για την επιτυχία του σκοπού εργάστηκαν και οι καταπληκτικές δασκάλες μας κ. Βάνια, και κ Ναυσικά που ετοίμασαν 'όμορφες χειροτεχνίες -κατασκευές και η κ. Χριστιαλένα δίδαξε δυο χριστουγεννιάτικα τραγούδια στη νοηματική γλώσσα ,που τα παρουσίασαν καταπληκτικά οι υπέροχοι μαθητές μας στο ΚΑΠΝΚ.
Από την άλλη μεριά δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την όμορφη και πλούσια φιλοξενία του Διευθυντή κ. Δημήτρη Χαμηλάκη και του προσωπικού του σχολείου,που παρ'όλες τις δυσκολίες συνεχώς πηγαινοερχόταν με ένα φωτεινό και ζεστό χαμόγελο,αλλά και τα καταπληκτικά παιδιά τους ,που για άλλη μια φορά μας αγκάλιασαν και μας συγκίνησαν πολύ.Φύγαμε όλοι κερδισμένοι από αυτή την επίσκεψη ,με νικητές την ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ, την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και την ΑΠΟΔΟΧΗ!!Δώσαμε λίγα...πήραμε πολλά από το περίσσευμα της ψυχής τους και γι αυτό η σχέση αυτή συνεχώς ενδυναμώνεται και το ταξίδι μας συνεχίζεται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...