Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Επίδοση Βαθμολογίας σε μαθητές-τριες

Αγαπητοί γονείς,
κατόπιν της αναστολής λειτουργίας των σχολείων λόγω κορωνοϊού, τα σχολεία θα λειτουργήσουν μέχρι την Παρασκευή 26-06. Λαμβάνοντας υπόψιν τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ, για αποφυγή μαζικών συγκεντρώσεων σε κλειστό χώρο και για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, οι ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΟΟΔΟΥ Β΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ δε μπορούν να δοθούν δια ζώσης. Γι' αυτό, την ΤΕΤΑΡΤΗ 10-06 και την ΠΕΜΠΤΗ 11-06 (στις ανάλογες ομάδες)θα τοποθετηθούν σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο μέσα στις τσάντες των μαθητών, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία γονέων και κηδεμόνων.Επίσης για τους μαθητές-τριες της α΄και β΄τάξης θα οριστούν προγραμματισμένα τηλεφωνικά ραντεβού, στα κενά των συναδέρφων για ενημέρωση πάνω στην πρόοδο των παιδιών.Για τους μαθητές-τριες που παραμένουν στο σπίτι θα σταλούν σκαναρισμένοι, μέσω e-mail,στους γονείς και κηδεμόνες τους.
Ευχαριστώ τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που εργάστηκαν συλλογικά και οργανωμένα για να ετοιμαστούν έγκαιρα και να διανεμηθούν οι βαθμολογίες στους μαθητές μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...