Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ''Bravo Schools''

Η ψηφοφορία των προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκαν και αναρτήθηκαν στο Bravo Schools για το 2020 ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι 15/6. Το σχολείο μας συμμετέχει με 5 προγράμματα από τμήματα  της σχολικής μας  μονάδας Μπορείτε να μπείτε στη διαδικασία κι αν σας αρέσουν να τα ψηφίσετε  Τα τρία πρώτα προγράμματα από την κάθε κατηγορία βραβεύονται με χορήγηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Δίνονται έπαινοι σε όλα τα σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και αναρτάται η συμμετοχή του σχολείου στον παγκόσμιο χάρτη των συμμετοχών για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης. Το ποσοστό που θα πάρουμε από την ψηφοφορία προσμετράται στο ποσοστό της επιτροπής αξιολόγησης για τα τελικά αποτελέσματα.
Ανοίγοντας την φόρμα για την ψηφοφορία…πατώντας  στους παρακάτω συνδέσμους:


Για την δράση ΜΙΛΑ ψηφίστε πατώντας εδώ.





Για την δράση ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΑΣ!!ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ΄!!!ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ!!!

ανοίγουν τα προγράμματα συμμετοχής του σχολείου μας. Στην ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα ολοκληρωμένο με όλες τις δράσεις και στο ΨΗΦΙΖΩ να δηλώσετε τα στοιχεία που ζητούνται για να προσμετρηθεί η ψήφος σας. Μπορείτε να προωθήσετε τον σύνδεσμο σε γνωστούς και φίλους σας για να μας υποστηρίξουν με την ψήφο τους.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία και συνδρομή σας στον διαγωνισμό και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Σχολείο  μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...