Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Chania Film Festival και cinemathimata

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Chania Film Festival και cinemathimata
Oλοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συμμετείχαν οι μαθητές-τριες της Στ τάξης του σχολείου μας με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Παναγιώτα Μπούρα, σε συνεργασία με τις δασκάλες της τάξης κ. Λεμπιδάκη και κ. Καραγιάννη ,έχοντας σαν θέμα το ''ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΧΑΛΕΠΑΣ΄΄
Τα παιδιά με όμορφο και δημιουργικό τρόπο μαθαίνουν τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο και δουλεύουν το κομμάτι της Ενσυναίσθησης.
Το εκλεκτό συνεργείο του κυρίου Ματθαίου Φραντζεσκάκη, ο Κώστας και ο Μανώλης, φιλαράκια πια από την συνεχή συνεργασία μας, ενεργοποιούν τους μαθητές μας στα μυστικά του κινηματογράφου, των πλάνων, των ηχογραφήσεων , του ντοκυμαντέρ!!Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πρόεδρο του Κυττάρου Χαλέπας κ. Εμμανουήλ Σαλεβουράκη ,που έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς στους μικρούς δημοσιογράφους μας(Νικόλα, Ευαγγελία, Ελισάβετ) , τον εκπαιδευτικό Γιάννη Τσαραμανίδη που συνόδευσε με τη φωνή του και την κιθάρα του τα παιδιά στο τραγούδι που τους στίγμους έγραψε η κ. Παναγιώτα Μπούρα, ερμήνευσε ο ίδιος και μελοποίησε ο συνάδερφος καθηγητής και φίλος Νίκος Σωτηρόπουλος αφιλοκερδώς, για την μουσική επένδυση της ταινίας μας.
Ήταν ένα όμορφο ταξίδι, που το χαρήκαμε μικροί και μεγάλοι.Ευχαριστούμε τους πρωτεργάτες κάμεραν μαν, Κώστα και Μανώλη, για την υπομονή , τον σεβασμό και επιμονή τους και φυσικά το πιο ηχηρό χειροκρότημα το δικαιούνται τα υπέροχα παιδιά μας, οι τελειόφοιτοι μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.
Chrisanthi Maximus, Yiota Boura και 26 ακόμη
4 σχόλια
2 κοινοποιήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...