Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ο ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!!!

 Με χαρά και προσμονή αναμέναμε τις εκπροσώπους του φιλοζωικού συλλόγου Χανίων στο σχολείο μας! 




Τρεις κυρίες, 💖η Ζένια, η κ. Έφη και η κ. Ντόρα, 💖ανέλαβαν τα τρία τμήματα της 🌹🌺🌻 Ε΄τάξης 🌼🌺🌹να τα ενημερώσουν, να τα ευαισθητοποιήσουν και να τα μυήσουν στο φιλοζωικό πνεύμα και στην ανάλογη στάση ζωής απέναντι στα αδέσποτα ζώα. 💚🐇🐈🐒🐕🐗🐞🐤🐥🐨🐻🐢🐌💙Τα παιδιά μετά την παρουσίαση εξέφρασαν απορίες και ερωτήματα ποικίλης ύλης, πάντα γύρω από τα ζώα όμως. Εκείνο που τόνισαν οι παρουσιάστριες ήταν η προσοχή και η υπευθυνότητα που πρέπει να δείξουν όλοι όσοι υιοθετούν κάποιο  ζωάκι και κυρίως όταν αυτό είναι αδέσποτο. Οι μαθητές μας, τις ενημέρωσαν για τις δράσεις που έχει πραγματοποιήσει το σχολείο μας από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ιδιαιτέρως φέτος, όπου ζώα της περιοχής έχουν βρει καταφύγιο και τροφή στην αυλή του σχολείου μας αλλά και εκτός αυτού, τις ώρες που το σχολείο ερημώνει και δεν νιώθουν κάποιο φόβο. 



Το κανάλι ΚΡΗΤΗ TV, ενημερώθηκε από τη φιλοζωική και ήρθε σε επαφή μαζί μας ζητώντας μας να αναφερθούμε στη συγκεκριμένη παρουσίαση αλλά και στη στάση του σχολείου μας απέναντι στο φαινόμενο των αδέσποτων ζώων. Η 🌷Χριστίνα μας🌷, υπεύθυνη Ολοήμερου Προγράμματος, ανέλαβε να μας εκπροσωπήσει και να δώσει συνέντευξη στο συγκεκριμένο κανάλι. Πάντα 💖👩με το χαμόγελο και την καλή της διάθεση👍, έτσι και τώρα, τοποθετήθηκε επί του θέματος. Απολαύστε τη!!!

https://www.youtube.com/watch?v=LTMuhcD_Fno



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...