Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

ΟΙ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ1 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ!

 Παράλειψη θα ήταν να μην αναφερθούμε στις βιβλιοπαρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον περασμένο Φεβρουάριο στο 💖🌼Δ1 🌻💖τμήμα.  

"Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος ήταν η αγάπη για τα βιβλία και την αναγνωστική διαδικασία, καθώς ένα βιβλίο μας παρέχει εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, εμπλουτίζει το λεξιλόγιό μας, συμβάλλει στην συγκέντρωση και την ικανότητα εστίασης. Με την ανάγνωση βιβλίων τα παιδιά συμμετέχουν στον συναισθηματικό κόσμο των ηρώων, ταυτίζονται μαζί τους και αναπτύσσουν την δεξιότητα της ενσυναίσθησης, δηλαδή της ικανότητας να «μπαίνουν» στην θέση του άλλου και να κατανοούν τον συναισθηματικό του κόσμο. Εκτός όμως απ’ όλα αυτά, ένα βιβλίο μας ταξιδεύει, μας κάνει να ονειρευόμαστε και να δραπετεύουμε από την καθημερινότητα... Τα παιδιά αγκάλιασαν με αγάπη αυτήν την προσπάθεια και συμμετείχαν με όρεξη και ενθουσιασμό, προσθέτοντας όλο και περισσότερες βιβλιοπαρουσιάσεις στο ομαδικό μας βιβλίο, το οποίο παραδόθηκε με πολλή αγάπη στην υπεύθυνη της βιβλιοθήκης του σχολείου μας 🌹κ. Βάνια🌹, για χρήση και αξιοποίηση από τους υπόλοιπους μαθητές!"

Συγχαρητήρια στην προσπάθεια των μαθητών μας και στην πάντα παρούσα και ακούραστη 🌺κ. Χρύσα🌺!!!  Μακάρι η όμορφη και δημιουργική συνήθεια της ανάγνωσης βιβλίων να συνοδεύει την ζωή και την καθημερινότητά τους για πάντα!!!


 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...