Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

 Εδώ και μέρες γίνονται οι προετοιμασίες για διάφορες δράσεις που θα λάβουν χώρα στο σχολείο μας!

Ο ΣΓΚ του σχολείου μας που φημίζεται για τη δράση του τα τελευταία χρόνια έχει ετοιμάσει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις στα παιδιά μας!! Με πολυ μεράκι, ενδιαφέρον, προθυμία και αναμφισβήτητα 💝ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ💝για αυτό που κάνει και κυρίως για τους αποδέκτες των έργων του, 🌼ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ🌼, οργάνωσε και φέτος δράσεις με ποικίλα θέματα!

👉Αύριο Τετάρτη 07/06/2023, στις 10:00, θα επισκεφτεί το σχολείο μας κομμωτής με σκοπό να κόψει μαλλάκια από μερικά κορίτσια μας! Η δράση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα👍✌💝, αφού τα μαλλάκια τους θα προσφερθούν για να κατασκευαστούν περούκες για τα παιδιά και τους ενηλίκους που δοκιμάζονται με προβλήματα υγείας.😔💖 Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε και πέρσι από τον ΣΓΚ στο σχολείο μας με επιτυχία!! Τα παιδιά μας εισπράττουν μηνύματα αλληλεγγύης, συμπαράστασης και προσφοράς στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά με δύσκολες και σοβαρές ασθένειες. 

👉Τη Δευτέρα 12/06/2023 από το πρωί έως το μεσημέρι, μέλη του ΣΓΚ θα οργανώνουν  παιχνίδια🎾🏀🏃🏈 στους αύλειους χώρους του σχολείου μας, με σκοπό να χαρίσουν στιγμές δράσης, αγωνίας, παιχνιδιού και πολλή χαράς στα παιδιά μας!! Συγκεκριμένα τη Δευτέρα θα παίξουν τα παιδιά του 11ου Νηπιαγωγείου, 27ου Νηπιαγωγείου, της Γ΄τάξης και της Ε΄τάξης.

👉Τη Δευτέρα το απόγευμα στις 19:00, όπου θα τιμήσουμε και θα αποχαιρετίσουμε τα παιδιά της 🌻ΣΤ΄τάξης🌻, ο ΣΓΚ θα έχει κι αυτός το μερίδιό του σ΄αυτήν την τελετή αποχαιρετισμού. Δωράκια, κεράσματα και αναμνηστικά θα αποτελέσουν μέρος της προσφοράς του!!! 

👉Την Τρίτη 13/06/2023 πάλι από το πρωί έως το μεσημέρι, θα οργανωθούν παιχνίδια από μέλη του ΣΓΚ για τα παιδιά των τάξεων Α΄, Β΄ και Δ΄. Τα παιχνίδια είναι ανάλογα με τις δυνατότητες της ηλικίας των παιδιών. Δάσκαλοι και γονείς στην αυλή, παίζοντας παιχνίδια μαζί με τα παιδιά μας ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ!!!

👉Την Τετάρτη το πρωί, που δε θα έρθουν οι μαθητές στο σχολείο, δάσκαλοι και γονείς, σε διαφορετικά πόστα θα έχουν ετοιμασίες για την απογευματινή γιορτή λήξης του σχολείου οι μεν και οι δε για τα επακόλουθα της γιορτής, μουσική, χορός, ξεφάντωμα με καλό φαγητό και ποτό!!

👉Την Τετάρτη το απόγευμα, όλοι στα πόστα τους, με πρώτα απ΄όλους τα παιδιά μας να ανοίγουν την αυλαία της γιορτής με τα χορευτικά τους. 

💞👍✌ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΣΓΚ ΠΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ...ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ!!! 👏💖👏








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...