Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ευχαριστήριο 11ου Δημοτικού Σχολείου













 ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και οι γονείς του σχολείου μας ευχαριστούν από καρδιάς τους παρακάτω για την προσφορά τους σε έπιπλα, αλλά και σε προσωπική εργασία, με αποτέλεσμα την λειτουργική ανακαίνιση του γραφείου Συλλόγου Διδασκόντων της σχολικής μας μονάδας. 

1.Τον Αντώνη και την Ρίτσα Νικηφορακη,φίλους και παλιούς γονείς του σχολείου,που μας πρόσφεραν τα έπιπλα του συμβολιογραφικού τους γραφείου ,που ανακαινίζεται , για να ανανεώσουμε στη συνέχεια το δικό μας γραφείο. Ένας χώρος συγκέντρωσης των εκπαιδευτικών, που για να εργάζονται είχαν τοποθετηθεί έδρες σιδερένιες, που έπιαναν αρκετό χώρο και με το αυξημένο αριθμό των συναδέλφων ήταν δύσκολη η λειτουργικότητα του. Πολλά τα αιτήματα στον ΟΣΚ , αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ευτυχώς που υπάρχουν συμπολίτες μας , σαν τον Αντώνη και την Ρίτσα,με μεγάλο ψυχικό απόθεμα, που μας σκέφτονται και μας στηρίζουν. 

2. Τον κ. Νεκτάριο Πατσακη, για πολλά πολλά  χρόνια μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, που αν και τα παιδιά του έχουν τελειώσει , ακόμη και τις ανώτερες σπουδές τους, συνεχίζει να μας στηρίζει και να μας βοηθά σε ότι τους ζητήσουμε. Μετέφερε τα έπιπλα , μαζί με τον παλιό μαθητή μας Γιώργο Νικηφορακη  στο σχολείο , κάνοντας αρκετά δρομολόγια και καταβάλλοντας αρκετό κόπο. 

3.Τους γυμναστές μας κ. Στέλιο Δολγυρα και κ. Ηλία Καυμενακη, για την πολύτιμη βοήθεια στην συναρμολόγηση και τακτοποίηση των νέων επίπλων στο γραφείο μας. 

4.Την κ. Μαρία Τσαμαντακη και την κ. Στεφανία Μίτσεβα για το λύσιμο μεταφορά και τακτοποιηση των παλιών επίπλων στην αίθουσα καλλιτεχνικών, τον καθαρισμό, άδειασμα συρταριων ,,απομάκρυνση μη λειτουργικών υλικών και παράδοση του χώρου με όλα τα πράγματα  στην εντέλεια. Πραγματικά εγώ από τη θέση της διεύθυνσης αισθάνομαι τυχερή και υπερήφανη που συνεργάζομαι με αυτούς τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και έχω τέτοιους φίλους. Ευχόμαστε να είναι όλοι γεροί και δυνατοί και να βιώσουν σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο και μάλιστα στο πολλαπλάσιο, τον θαυμασμό, την χαρά και την ικανοποίηση, που αισθανθήκαμε όλοι εμείς σήμερα στο σχολείο μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...