Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

«ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ»
Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ..ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ!!ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΨΥΧΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Στα πλαίσια του εξ αποστάσεως μαθήματος της Θεατρικής αγωγής, η θεατρολόγος του σχολείου μας Σοφία Κάσσαρη ανέθεσε στα παιδιά μία δραστηριότητα με αφορμή την ιδέα που ξεκίνησε το Μουσείο Καλών Τεχνών Getty, στο Λος Άντζελες. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με ευφάνταστο τρόπο και έφτιαξαν πολύ όμορφες εικόνες! Χρησιμοποιώντας τη θεατρική τεχνική tableau vivante οι μαθητές «ξαναέφτιαξαν» διάσημους πίνακες και εικόνες που επέλεξαν οι ίδιοι, με απλά αντικείμενα που είχαν στο σπίτι τους. Δείτε τις αξιέπαινες προσπάθειες των παιδιών. Μπράβο σε όλους και φυσικά στη θεατρολόγο μας κ.Σοφία Κάσσαρη, για το μεράκι ,την εφευρετικότητα και τον τρόπο προσέγγισης των μαθητών, που προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!!θαυμάστε τις δημιουργίες τους!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...