Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΡΓΑΣΙΑ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ

''BOHΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ΄΄
Χθες το απόγευμα πρακολούθησα μια εξαιρετική ομιλήτρια, μέσω τηλεδιάσκεψης, την ψυχολόγο κ. Νικηφόρου Παρασκευή όπου παρουσίασε προτάσεις που αφορούν την υποστήριξη των μαθητών μας κατά την επάνοδό τους στο σχολικό πλαίσιο, τη διευκόλυνση της ομαλής μετάβασης στην τάξη και την επανασύνδεσή τους με την σχολική κοινότητα.
Πραγματικά χαρισματική η εισηγήτρια που μας καθήλωσε και μας έδωσε πολλές ιδέες , εφαρμόσιμες από την επόμενη ημέρα. Ξαφνιάστηκα θετικά δε, όταν μια από τις προτάσεις της ήταν εργασία που είχε βάλει η θεατρολόγος μας , Σοφία Κάσσαρη, ε'αποστάσεως στους μαθητές της. Τέθηκαν τρία ερωτήματα, ηχογραφήθηκαν από τους μαθητές ή με την βοήθεια των γονέων (όπου απαιτήθηκε),συγκεντρώθηκαν από τη θεατρολόγο μας και πλαισιώθηκαν από ζωγραφιές στο υπέροχο βίντεο που κοινοποιώ. Το αποτέλεσμα πραγματικά καταπληκτικό και τα συγχαρητήρια αναλογούν στην πρωτοπόρα και δημιουργική θεατρολόγο μας,καθώς και στους μαθητές ,γονείς και εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν. Πατήστε το σύνδεσμο να το απολαύσετε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...