Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Ασφάλεια στο διαδίκτυο




 Καθήλωσε και στη σημερινή ενημέρωση, μέσω webex,  η ψυχολόγος από το Χαμόγελο του Παιδιού κ Μάνια Τσίλλη τους γονείς και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, σε διαδικτυακή εκδήλωση που έγινε σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της Σχολικής μας Κοινότητας. Το θέμα ήταν τόσο σημαντικότερο και επίκαιρο, όσο ποτέ ,αφού αφορούσε την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Το σεντούκι με τις χρήσιμες συμβουλές, υποδείξεις, επισημάνσεις , προτροπές της αγαπημένης ψυχολόγου ξεχείλισε, νιώθουμε ακόμη προβληματισμένοι αλλά με αέρα αισιοδοξίας και κατανόησης, παραμερίζοντας τις όποιες ενοχές έχουμε σαν γονείς ,σχετικά με τα όρια  ππυ πρέπει να θέτουμε στα παιδιά μας και την προσοχή που δικαιούνται. Τελικό συμπέρασμα ότι εμείς  είμαστε τα πρότυπα στα μάτια των παιδιών μας και όσο ποιο ξεκάθαροι και αληθινοί είναι οι ρόλοι μας και οι σχέσεις μας μέσα στην οικογένεια, τόσο πιο υπεύθυνα είναι τα παιδιά μας. 

Σε ευχαριστούμε κ. Μάνια Τσίλλη για ακόμη μια φορά για την όμορφη και εποικοδομητική παρουσία σου, καθώς και τον σφαιρικό τρόπο προσέγγισης του θέματος. Η σχολική μας κοινότητα αισθάνεται πολύ υποχρεωμένη απέναντι σου , καθώς και στον εθελοντικό φορέα που εκπροσωπείς. 

Ευχαριστώ από καρδιάς και την εκπαιδευτικό μας κ. Βασιλική Σιώζου, για την ιδέα και την φιλοξενία της τηλεδιάσκεψης στο διαδικτυακό της δωμάτιο, καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς και γονείς που συμμετείχαν. Ενημερωνόμαστε για να προσφέρουμε στα παιδιά μας την ασφάλεια που δικαιούνται!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...