Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Κανοντας πράξη την αγάπη

 Τις τελευταίες μέρες οι εκπαιδευτικοι μας μίλησαν για το πνεύμα των Χριστουγέννων και πως μπορούμε να το νιώσουμε,ο κάθε ένας με τον δικό του μοναδικό  τρόπο.


! Κάνοντας πραξη το μήνυμα των Χριστουγέννων οι μικροί μαθητές με τη δασκάλα τους συμφώνησαν να  κάνουν μια φιλανθρωπία, κάπου που θυμόντουσαν έντονα από πέρσι, στα κοριτσάκια του σπιτιού του Αγίου Νεκταρίου. Αυτή τη φορά τα δώρα ήταν τόσα πολλά και όλα κατάλληλα για την ηλικία τους. Η χαρά τους ήταν απερίγραπτη...! Ένα, ένα παιδί τα έβαζε σε ένα σάκο που τους έφτιαξε η δασκάλα και πήραν τη χαρά σαν να ήταν αυτά που έπαιρναν τα δώρα. Την παραμονή το μεσημέρι παραδωθηκαν στον π. Εμμανουήλ, εφημέριο του Ναού και την κ. Υρώ, κοινωνική λειτουργό του σπιτιού των κοριτσιών.Ο π. Εμμανουήλ τους έστειλε την ευχή του και κομποσκοινάκια και εικονίτσες για το καθένα και η κ. Υρώ τις ευχές της! Ένα πολυ μεγάλο μπράβο στη δασκάλα και στους μαθητές της, πουεκαναν με αυτό τον όμορφο τρόπο την ΑΓΑΠΗ  πραξη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...