Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


 Βραβεία ,έπαινοι ,επιστολές..μηνύματα..εργασίες..Εμπειρίες..Οράματα.. Μεράκι και συλλογικός κόπος!!

Μαθητές εκπαιδευτικοί και φορείς επί το έργον!!!για να πετύχουμε το στόχο μας..όχι για το αποτέλεσμα..αλλά για την προσπάθεια και τη συμμετοχή! Γιατί όπως λέει και ο Sweetland….η επιτυχία είναι το ταξίδι , όχι ο προορισμός!!!
Διαδρομές γλυκές και μοναδικές, μέσα στη λαίλαπα του Κορωνοιού, κρατούν το μυαλό μας ζωντανό , ζεσταίνουν την καρδιά , κάνουν την επαφή και την επικοινωνία ενεργή και μας γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία!! Είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε …θα νικήσουμε το θεριό και θα γεμίσουμε τις σχολικές αίθουσες με χαρούμενες παιδικές φωνές, φωτεινά χαμόγελα και ουσιαστική δουλειά.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων ευχαριστεί από καρδιάς τον Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημαντηράκη για την γεμάτη ευαισθησία επιστολή που μας έστειλε, επαινώντας τις προσπάθειες των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Τιμή και χαρά τα λόγια του και παρότρυνση συγχρόνως για συνέχιση του έργου μας . Πολλές ευχαριστίες προς τους κ.κ.Αντιδημάρχους κ. Αντώνη Βαρδάκη, κ. Μιχάλη Τσουπάκη κ. Ελένη Ζερβουδάκη για την ευωδιαστή συνεργασία, καθώς και την αγαπητή συνάδερφο κ. ΄Αννα Νεμπαυλάκη , για την συνολική υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...