Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Ενα ξεχωριστό μάθημα αποδοχής, επικοινωνίας, Φιλαναγνωσίας












 Συγκίνηση και ελπίδα εισπράττω καθημερινά από ανθρώπους είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν την εκπαιδευτική διαδικασία, προσφέροντας κόπο και χρόνο ,για να δώσουμε μια ξεχωριστή ευχάριστη νότα στην άχαρη και με πολλά προβλήματα εξ αποστάσεως διδασκαλία. Η έκπληξη στο σημερινό μάθημα της Β τάξης του σχολείου μας ήρθε από την ταλαντούχα κ. Ρούλα Τατσοπούλου, από την Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων. Ένα σύντομο μήνυμα πρόσκλησης και μια μεγάλη αγκαλιά αποδοχής ,για πολλές βιβλιοπαρουσιάσεις στο σχολείο μας. Συγκλονιστική, επικοινωνιακή και ευρηματική, καθήλωσε τους μικρούς μας μαθητές- τριες, που εκφράστηκαν με ενθουσιασμό για την έκπληξη που τους επιφύλαξαν οι δασκάλες τους,κ.Αιμιλία και κ. Σέβη. Η πρώτη δήλωση ήρθε από την μαθήτρια Μαρία Αποστόλου "Η Μαρία μας είπε:

 "πολύ ωραίο και διαφορετικό γιατί ήταν σαν κουκλοθέατρο!Συγχρόνως, ενδιαφέρον και περίεργο γιατί το γκουντούν πήγαινε κάθε 100 χρόνια στο σχολείο!! " (Όπως εμείς θα πηγαίνουμε για κάθε 100 μέρες στο σχολείο!!) ".

Σε ευχαριστούμε αγαπημένη Ρούλα Τατσοπούλου, για την σημερινή σου όμορφη  διαδρομή στα μονοπάτια της φαντασίας,  του παραμυθιού, της κούκλας και του θεάτρου. Ήταν δεδομένη η επιτυχία σου, καθώς και όλων των άλλων που θα ακολουθήσουν, γιατί ότι προσφέρεις γίνεται με μεράκι, θετική διάθεση και μεγάλη δόση αγάπης προς τα παιδιά. Εις το επανιδείν λοιπόν με γοητευτικά, εποικοδομητικά ,συναρπαστικά ταξίδια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...