Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Στον απόηχο μιας τηλεδιάσκεψης


μη

 Παγκόσμια ημέρα του παιδιού 

Στον απόηχο μιας διαδικτυακής ενημέρωσης γονέων-εκπαιδευτικων με θέμα την ψυχική ανθεκτικότητα θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς :Τον Πρόεδρο του" Χαμόγελου του παιδιού" k. Κώστα Γιαννόπουλο, για την παρουσία του, τον γεμάτο ευαισθησία χαιρετισμό του και ιδιαίτερα για το πολυεπίπεδο έργο του ,έχοντας πάντα στο επίκεντρο το παιδί και τα δικαιώματα του.Την Σχολική μας Σύμβουλο κ. Αθηνά Ντούλια, για την συμμετοχή, τα υποστηρικτικά λόγια της, την τεχνογνωσία,την συνεχή ενίσχυση και ανατροφοδότηση.Την υπέροχη ομιλήτρια, ψυχολόγο του "Χαμόγελου του Παιδιού" κ. Μανία Τσίλλη, για την άμεση καθηλωτική, αφοπλιστική, επικοινωνιακή παρουσίαση του θέματος. Μας έβαλε προβληματισμούς, τόνισε καθημερινές καταστάσεις που προκύπτουν από την αλλαγή του τρόπου ζωής μας, αλλά συγχρόνως δικαιολόγησε συμπεριφορές ,που δεν πρέπει να μας δημιουργούν ενοχές και έδωσε εφικτές λύσεις και παρεμβάσεις. Το μαγικό κουτί ,του κάθε ενός μας ,γέμισε από τα προτεινόμενα  μαγικά της φίλτρα, που αν τα 

χρησοποιησουμε σωστά θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις κακοτοπιές της ζωής και να υπερνικήσουμε τα εμπόδια του εγκλεισμού.

Τέλος ευχαριστώ Θερμά το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, την οικοδέσποινα της εκδήλωσης κ. Γωγώ Ασγουδακη, καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας, για τη διοργάνωση,την συμπόρευση  και συνεργασία. 

Όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί, για το Παιδί!!!  

Ας αφουγκραστουμε λοιπόν τα παιδιά, ο καθένας μας από το δικό του μετερίζι και τις ανάγκες τους... για να υπάρξει Ελπίδα!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι η παρακάτω:   https://11dimchan.blogspot.com/  ...